*** SUMMER SHAPE-UP ***

Snel wat kilo's kwijt voor de zomervakantie?
De zomer komt eraan. NU is de tijd om te werken aan een zomerfiguur.
6 weken programma voor € 150,- ex BTW - Individueel coaching traject met 4 consulten
Inclusief 3 gratis sportlessen naar keuze bij Gbodyworkouts!


 

De combinatie van bewegen en voeding is een goede basis naar een gezonde leefstijl. Ik ben gefascineerd wat de combinatie voeding en bewegen met elkaar doet, niet alleen op je gewicht, maar ook op je fitheid en fysieke en mentale gezondheid en daarom ben ik naast sportinstructeur ook gewichtsconsulent.

Samen met jou wil ik op zoek gaan naar aanpassingen die bij jou passen. Het is belangrijk dat je het kan volhouden, niet dat je perfect gezond gaat eten. Bewegen kan ik ook op maat aanbieden of in groepen.

 

Ik hou van gewoon gezond en lekker eten niet van voedingshypes. Eten volgens de Schijf van Vijf van het voedingscentrum is waarmee ik werk (naar behoefte in samenwerking met Benfit). 

De Schijf van Vijf is gericht op het voorkomen van 10 chronische ziekten. 

Kijken we puur naar de wetenschap? Dan zijn dit de redenen om te eten volgens de Schijf van Vijf:

 

Je verkleint de kans op ziekten, zoals diabetes type 2, hart- en vaatziekten, rug- en gewrichtsklachten, hoge bloeddruk, galstenen, slaapapneu en bepaalde soorten kanker. 

Je krijgt de voedingsstoffen binnen die je nodig hebt.

Het kan je helpen om een gezonder gewicht te krijgen of een gezond gewicht te behouden en om duurzamer te eten.

  

 

Mijn voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot ± 0,8 kilo per week!

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BGN Gewichtsconsulenten.
Zie onderaan deze pagina of je in aanmerking komt voor een vergoeding van je zorgverzekeraar. 

BenFit Lifestyleprogramma

Het BenFit-programma is speciaal ontwikkeld om op een gezonde manier aan je lifestyle te werken: of het doel nu afvallen, aankomen of juist in balans blijven is. Ik ga samen met jou aan de slag om een gezonde lifestyle te realiseren.

Ik ga je helpen op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.

BenFit is meer dan alleen gewicht

· Positief in het leven staan

· Controle hebben over je eigen lichaam en gewicht

· De manier om je steeds beter te voelen en om te genieten van het leven


Het BenFit-programma werkt aan een gezonde lifestyle met drie essentiële pijlers.

Het BenFit-programma geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van je lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van je werk én het aantal uren dat je sport. Daarnaast houdt het programma rekening met voorkeuren, eetpatronen en allergieën of intoleranties. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Het BenFit-voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 0.8 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en de andere twee pijlers van BenFit: Bewegen en Relax.

8 weken programma voor 195 Euro (ex btw)

Fit en in vorm zijn! Hoe heerlijk is dat gevoel? Je goed voelen en lekker in je vel zitten. Wil jij dat ook? Dan is mijn overzichtelijke BenFit Shape Up traject iets voor jou!

Inbegrepen: 

 • 8 Weken BenFit Voedingsprogramma 
 • 1x intake van 60 min. met Persoonlijk voedingsplan
 • Wekelijks meet- en evaluatie momenten van 15 min.

De totale kosten van het 8 weken programma zijn éénmalig €195,- 


 Gratis app van BenFit met jouw aanpasbare voedingsplan en boodschappenlijst!


12 weken programma  voor 295 Euro. (ex btw)

Inbegrepen:

 •  gratis intake van 20 min. Kan telefonisch.
 •  1x intake gesprek van 1 uur
 •  1x voedingsanalyse van 1 uur met Persoonlijk voedingsplan
 •  6 weken lang iedere week een consult van 15 min. Incl. meting en weging
 •  daarna 2x om de week een consult van 15 min

 
 Gratis app van BenFit met jouw aanpasbare voedingsplan en boodschappenlijst!


24 weken (6  maanden) voor 449 Euro (ex btw)

Inbegrepen:

 • gratis kennismaking, telefonisch of fysiek van 20 minuten.
 • Intake 60 min
 • Persoonlijk plan van aanpak 60 min
 •  6 weken lang coachgesprek van 15 minuten (iedere week)
 •  8 coachgesprekken elke 2 weken

 

Gratis app van BenFit met jouw aanpasbare voedingsplan en boodschappenlijst!

Wil je graag alleen voedingsadvies? Losse consulten zijn ook mogelijk.
Kosten € 70 per uur. (ex. btw)
Los weeg consult van 15 minuten:  € 17,50 (ex btw)
 
BTW bedraagt 21%

Stel het niet langer uit. Start nu en maak een afspraak!

Voor meer uitleg:
Bel 06-41557256 of whatsapp 
Email: [email protected].
Ik sta voor je klaar!

Locatie:
Tapisserielaan 19
Vleuten (wijk Haarzicht)

* Alle programma's  inclusief  1 week  sporten bij Gbodyworkouts *


Reviews

04-10-2023 Miranda 

Sinds dat ik in de overgang zit, schommelt mijn gewicht en daarmee mijn zelfvertrouwen en me ‘lekker voelen in mijn lijf’. Ik heb veel geprobeerd; veel sporten en diverse diëten, maar zonder blijvend resultaat. Na acht weken hulp van Gertrude ben ik eindelijk onder mijn magische grens in gewicht. En het kost me geen moeite! Het is geen dieet, het is een verandering van levensstijl! Gertrude motiveert me en ondersteunt me met heerlijke recepten, ook voor mij als vegetariër. Ze geeft uitleg over voeding zodat ik beter weet wat en hoe ik mijn voeding af kan stemmen op mijn leven. En daar stopt het niet bij. Invloeden van buitenaf, zoals stress, neemt Gertrude ook mee in haar begeleiding. Ik voel me weer goed en met de dag zelfverzekerder. Zeker in combinatie met de gezellige en enthousiaste bootcamplessen biedt Gertrude een unieke en succesvolle begeleiding! Aanrader! Bedankt, Gertrude!
********************
25-10-2023 Elsbeth 

Ik heb een traject gevolgd bij Gertrude van G’Bodyworkouts. Het lukte me maar niet om af te vallen en ik voelde me ook niet fit. Gertrude heeft me begeleid met voedingsadvies en samen sporten met haar Bootcamp lessen. En met goed resultaat! Ik ben inmiddels 7 kilo lichter en voel me een stuk fitter. Gertrude heeft me helemaal aan de hand genomen met een persoonlijk eetplan, dat goed aansloot op mijn manier van leven. Iedere week hadden we een moment om de voortgang te bespreken. Door haar begeleiding lukte het me steeds beter de juiste keuzes te maken en me hier ook aan te houden. Ìk wilde afvallen en fitter worden maar we pakten het echt sámen aan. En dat werkt zó goed! Allemaal leuke recepten en heel afwisselende maaltijden, compleet met boodschappenlijst en al. Gertrude is een ongelofelijk aardig mens en wist me zo goed te stimuleren tijdens het hele traject. Soms was het best even lastig of stond ik even stil, maar G hielp me dan vol te houden en er weer plezier in te hebben om door te pakken. En nu ben ik al 7 kilo lichter. En dankzij de sportlessen van G ook een stuk fitter. Lekker ongedwongen samen sporten in de buitenlucht. En daar blijf ik mee doorgaan om nu op gewicht te blijven. Af en toe nog even een terugkom moment om te bespreken hoe het gaat. En ook omdat Gertrude altijd leuke en praktische gezondheidstips heeft. G, bedankt voor je goede begeleiding en vooral je enthousiasme waardoor ik nu weer lekker in m’n lijf zit.
 *****************
Carina
Eind augustus ben ik bij Gertrude begonnen aan een 8-weekse BenFit. Na de laatste zwangerschap raakte ik de kilo's maar niet kwijt en voelde ik me helemaal niet fit. Ik zocht een no-nonsense benadering en heb die bij Gertrude gekregen. Het BenFit schema was ontzettend fijn. Enerzijds was het fijn dat het schema houvast bood, tegelijkertijd is het ook flexibel; je kan het aanpassen naar gelang behoefte. Gertrude coachde mij daarnaast fijn. Ze gaf me relevante inzichten in voedingspatronen (zo ben ik veel meer eiwitten, fruit en volkoren producten gaan eten) en leerde me ook dat ik niet te streng voor mezelf moest zijn. Tegelijkertijd ben ik actief gaan sporten, waaronder de bootcamps bij Gertrude. En het resultaat mag er wezen. Ik ben 12.5 kg kwijt en heel veel fitter. Het afvallen is achter de rug, maar het sporten blijf ik doen bij Gertrude!
********************

Denise mei 2024
Na een aantal jaren op verschillende manieren bezig te zijn geweest met voeding, maakte ik de stap om naar een diëtiste te gaan.
Ik kwam Gertrude tegen op de sportschool en ontdekte haar werkwijze.
Na een warm welkom in haar praktijk, kon ik aan de slag met het opgestelde plan.
Ik leerde over mijn valkuilen en hoe ik daarmee om kom gaan zonder dat ik daarvoor het gevoel kreeg dat iets niet mog.
Ondanks mijn overgang zijn we samen de strijd aangegaan.
En gelukt sinds 6 maanden 7 kilo kwijt.
Gertrude kijkt en luistert echt naar je.
Ze gaat voor een plan wat werkt voor een langer termijn.
Zeker een aanrader bedankt Gertrude

.

Vergoeding door je verzekering
Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt deels de kosten van begeleiding door een gewichtsconsulent die is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).
Ben je benieuwd naar jouw vergoeding?
Kijk in de voorwaarden die bij jouw verzekeringspolis horen of  bekijk het overzicht van vergoedingen op de website van de
Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.