Mijn naam is Gertrude. Een van mijn grote hobby's is sporten, zowel binnen als buiten. Zelf train ik al sinds mijn jeugd in sportscholen en doe daar o.a. diverse groepslessen. Later ben ik ook bootcamp gaan doen. Mede door de pandemie ben ik in mei 2020  Bootcamp lessen gaan geven aan mijn directe vriendenkring. Ik vond dit zo leuk om te doen dat ik in de zomer van 2020 de opleiding Bootcamp trainer heb voltooid.
In juli 2021 heb ik de opleiding van Aalo Total Bodyshape instructeur behaald en in september 2021 heb ik de 50plus fit behaald bij Aalo. In 2023 VIPR trainer.

Ik ben ook vitaliteitscoach en kan ik je helpen met jouw voeding, afvallen of juist aankomen of leren gezonder te eten. Ik kan weekmenu´s helemaal op maat maken en indien gewenst met een mooie persoonlijke app.

Ik kan je op weg helpen met stress en slaapmanagement, gedragstherapie en coachen op vitaliteit. Ik begeleid je ook om zelf alle verantwoordelijkheid te nemen voor je kwaliteit van leven en levensgeluk. En om voor jezelf doelen te stellen waarvoor je warm loopt. Zodat je prioriteiten kunt stellen en je doelen ook daadwerkelijk bereikt.


Het geeft mij veel voldoening om iemand fitter te maken en een gezonde leefstijl aan te leren. Het coachen naar een leefstijl waarbij iemand zelf de regie weer helemaal in de hand heeft is een uitdaging die ik heel graag met jou wil aangaan.
 
Ik ben van mening dat ons lichaam op steeds andere manieren uitgedaagd moet worden om sterker en beter te worden.  Deze afwisseling zorgt er voor dat je lichaam constant wordt verrast.

Daarom zijn mijn lessen iedere week anders. Ik probeer dit te bereiken door het inzetten van mijn kennis en ervaring, met verschillende soorten trainingen, positieve energie en motivatie.